Bloggen

Kultur

God morgon Mälaröarna!

Skapat 28 januari, 2015 av Johan


Nu kan du varje fredag mellan kl. 7 och 9 ratta in Radio Viking 101,4 och lyssna på Ewa Linnros och Joakim Jonsson som tar upp senaste nytt på Mälaröarna. Det blir även tävlingar, kåseri, trafik och väder i programmet som görs i samarbete med Mälaröarnas Nyheter.
Under våren skall ”Mälaröarnas Nytänkare” koras, så om du eller någon du känner har en bra idé som kan inspirera till utveckling av våra öar, eller har du kanske redan kommit igång med att realisera något som kan ge Mälaröarna ett lyft? Ta kontakt med programmet på FB-God morgon Mälaröarna eller via mejl till Mälaröarnas Nyheter. Både små och stora idéer är välkomna. Programmet sänds fredagar kl. 7-9 med repris på eftermiddagen kl. 16-18 på Radio Viking 101,4 Mhz.

Mejladress: radio@malaroarnasnyheter.se


Natur

Ingen skridskobana – ännu

Skapat 18 januari, 2015 av Johan

Friluftsfrämjandet på Mälaröarna meddelar följande: ”Isläget på Älvnäsviken är fortfarande sådant att vi inte anser det möjligt att öppna skridskobanan för säsongen. Tyvärr är ingen kyla att räkna med under denna vecka. Vi siktar därför på att tidigast kunna öppna till helgen 24-25/1. Vi avråder betämt från att vistas på isen utan kunskap, utrustning och sällskap.”