Guiden

4317430-yZKAA

Rastaholm

Välkomna ut i naturen och värmen på Rastaholm som ligger vackert beläget på Ekerö vid södra Björkfjärden i Mälaren! Holmen ägs av Stockholms Segelsällskap men Värdshuset drivs idag av Familjen Nilsson & Lau.
På hemtrevliga Rastaholms Värdshus vistas du i en miljö med anor från 1930-talet, rustik och charmig inredning med inslag av segling och hav, samt en storslagen utsikt över Mälaren. Inspireras under en konferens, anordna dina drömmars bröllop eller fest med Din personliga touch, finn lugnet genom att besöka värdshusets Sköna Söndagar med Brunch under vinter/höstsäsong, njut av levande musik på sommaren med en fantastisk solnedgång, fira en högtid här så som julbord, alla hjärtans dag, påskbord, morsdag, farsdag, födelsedag eller varför inte förlänga din Mälarvistelse genom att övernatta i vårt vandrarhem.
Har ni inte möjlighet att besöka Rastaholm så erbjuder man även catering.
Värdshusets smyckning inspireras av årstiderna och naturens skiftningar i både omgivning och meny.
Klubbhuset på Rastaholm invigdes 1932 efter att SSS fått ön som gåva av grosshandlare Birger Gustafsson och Direktör Ingvar Rosenlund.
SSS har anordnat många olika seglingar genom åren, bl.a. höstseglingar, regattor och SM-seglingar alltid med högt deltagarantal.

Familjen Nilsson & Lau hälsar Er hjärtligt välkomna!

 

 

 

 

Etiketter:,

Kommentera

Kontakt:
Mail: info@rastaholm.se
Telefon: 08-560 230 70
www.rastaholm.se
Öppettider:
Öppettider under Juni-augusti:
Sön-ons: 12-21
Tors-lör: 12-22

Relaterat

Arkiv