Bloggen

Mat

Julbord på Ekerö

Skapat 19 november, 2011 av Johan

Det finns inte mycket som lyser upp i vintermörkret, men att få äta ett traditionellt julbord kan kanske göra tillvaron lite ljusare. På Ekerö finns en handfull olika möjligheter att bli riktigt mätt på allt det goda som ett julbord har att bjuda.
Personligen tror att det är julbordet på Ekebyhov som lockar mest.  Men det finns flera andra. Det mest otippade är nog julbordet på Troxhammar golfrestaurang, som säkert är alldeles utmärkt. De inleds 25 november och är sedan öppet onsdag-lördag kl 18 och söndag kl 14. Priset är endast 395 kronor vilket gör att man inte behöver bli ruinerad om tar med hela familjen.
Rastaholms värdhus inbjuder till julbord under helgerna i december. Lördag den 10 december är det vikingagille – vad det nu kan innebära. Priset är 490 kr.
Nykrog har öppet för julbord från och med första advent och under de kommande helgerna fram till jul. Priset är 395 kronor.
Alla barnfamiljer kan glädjas att alla de ovanstående har fördelaktiga priser för barnen.
Julbordet på Jungfrusund är lite annorlunda. Här har bordet ett skärgårds- och Medelhavstema. Priset är 495 kronor på vardagar och 395 kronor under helgerna – oklart om de har reducerat pris för barn. /johan


Kommentarer inaktiverade.